0
Kylling i rød karry med citrongræs og kokosmælk

Kylling i rød karry med citrongræs og kokosmælk

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Spelthvede

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

citrongræsrød peberfrugthvidløgløg
3 min.
Blend grøntsagerne

Kom karrypasta, den hvide del af citrongræs, peberfrugt, hvidløg og løg i en blender. Blend, indtil det bliver en homogen masse. Tilsæt vand, hvis ikke blenderen kan få fat.

10 min.
Lav karryen

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Hæld 1/2 tsk. olie i gryden pr. person, og tilsæt den blendede pasta.

Steg pastaen under omrøring i 5 min.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Skær kyllingen

Skær kyllingen i tern på ca. 2x2 cm.

kokosmælknam pla (fiskesauce)
20 min.
Rør sovsen

Hæld kokosmælk og kylling i karryen, og lad det simre i 10 min. 

Smag retten til med fiskesauce og ca. 1 tsk. sukker pr. person.

30 min.
Anretning

Fordel spelten i skåle, og anret karryretten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
593 kcal
Fedt:
27,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
19,7 g
Kulhydrat:
49,2 g
heraf sukkerarter:
12,2 g
Kostfibre:
6,3 g
Protein:
34,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?