Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Kom karrypasta, den hvide del af citrongræs, peberfrugt, pillede hvidløg og løg i en blender.
Blend, indtil det bliver en homogen masse. Tilsæt vand, hvis ikke blenderen kan få fat.
Varm en gryde op ved middelhøj varme, hæld 1/2 tsk. olie i gryden pr. pers., og tilsæt de blendede grøntsager.
Lad det stege under omrøring i 5 min.
Skær kyllingen i tern på ca. 2x2 cm.
Hæld kokosmælk og kylling i karryen, og lad det simre i 10 min.
Smag retten til med fiskesauce og ca. 1 tsk. sukker pr. pers.
Fordel spelten i skåle, og anret karryretten henover.
Kundekommentarer ()