0
Kylling i simpel karry med ingefær og rød peber

Kylling i simpel karry med ingefær og rød peber

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

rødløgrød peberfrugt
3 min.
Skær grøntsagerne

Skær peberfrugt og løg i store stykker, og overfør dem til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.

Varm gryden op ved middel varme, og steg grøntsagerne gyldne i ca. 5 min. under omrøring.

ingefærhvidløgtikka masala curry pastegrøntsags bouillon
10 min.
Forbered urter

Hak hvidløg og ingefær groft, tilsæt dem til løg og peberfrugt, og steg yderligere et par min. under omrøring.

Tilsæt karrypasta og bouillon, og steg videre et par minutter.

15 min.
Blend sovsen

Hæld vand i retten, indtil det næsten dækker grøntsagerne.

Lad det simre 5 minutter.

Kom ca. 3/4 af indholdet fra gryden i en blender. Blend det til en fin sovs, og hæld det tilbage til de resterende grøntsager.

kyllingebryst uden skind
20 min.
Steg kyllingen

Varm en ny pande op ved høj varme. Steg kyllingebrystet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på begge sider.

Hæld karrysovsen henover, og lad det simre et par minutter.

Smag retten til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér karryretten med spelt.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
566 kcal
Fedt:
18,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,6 g
Kulhydrat:
53,4 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
8,4 g
Protein:
38,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?