Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Skær peberfrugt og løg i store stykker, og overfør dem til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.
Varm gryden op ved middel varme, og steg grøntsagerne gyldne i ca. 5 min. under omrøring.
Hak hvidløg og ingefær groft, tilsæt dem til løg og peberfrugt, og steg yderligere et par min. under omrøring.
Tilsæt karrypasta og bouillon, og steg videre et par minutter.
Hæld vand i retten, indtil det næsten dækker grøntsagerne.
Lad det simre 5 minutter.
Kom ca. 3/4 af indholdet fra gryden i en blender. Blend det til en fin sovs, og hæld det tilbage til de resterende grøntsager.
Varm en ny pande op ved høj varme. Steg kyllingebrystet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på begge sider.
Hæld karrysovsen henover, og lad det simre et par minutter.
Smag retten til med salt og peber.
Servér karryretten med spelt.
Kommentarer og forslag til opskriften