Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Skær gulerod, løg og broccoli i mundrette stykker.
Riv hvidløget ned i en lille skål, og tilsæt al citronsaften, soyaen og 1 tsk. sukker pr. person. Rør godt rundt, og gem til senere.
Varm en stor gryde op ved høj varme. Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i 2-3 min. på hver side.
Tag kyllingen af varmen, og steg gulerod, løg og broccoli i 1/2 spsk. olie pr. person i 5 min. under omrøring, så de får godt med farve. Hæld sovsen i, og lad den simre, indtil den begynder at tykne lidt.
Skær kyllingen i skiver, og kom dem i panden sammen med basilikumbladene. Smag til med salt og sukker, og servér straks.
Fordel spelten i skåle, og anret kyllingeretten henover.
Kundekommentarer ()