0
Svinemørbrad i indisk karrysovs med lynstegt squash i ingefær

Svinemørbrad i indisk karrysovs med lynstegt squash i ingefær

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Filet a la mørbrad, frilandsgris
1 min.
Krydr kødet

Riv hvidløg og ingefær fint.

Skær kødet i mundrette stykker, og krydr det med hvidløg, ingefær og salt på begge sider, og gem det til senere.

speltkerner
5 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

gulerodsquash
10 min.
Hak grøntsagerne

Hak squashen i stave og gulerødderne i tynde skiver.

20 min.
Steg grøntsagerne

Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges squash og gulerødder i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min., til de har godt med farve, men stadig er friske og sprøde.

Krydr med salt og peber.

fløde 9%tomatpurémadras karry
25 min.
Steg kødet

Varm en ny pande op ved høj varme.

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på en side.

Skru ned for varmen, tilsæt tomatpureen og karryen, og lad det stege under omrøring i et minut.

Hæld fløden i, og lad sovsen simre, indtil den bliver tyk. Smag til med salt, peber og lidt sukker.

30 min.
Anretning

Fordel spelt, kylling i sovs og de stegte grøntsager i skåle som vist på billedet.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Næringsindhold pr. person:

Energi:
530 kcal
Fedt:
22,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,2 g
Kulhydrat:
42,6 g
heraf sukkerarter:
12,9 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
34,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?