Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at komme kokosmælk og peanutbutter op i en gryde, og kog det ind til en tyk, cremet konsistens. Smag til med lidt salt og godt med limesaft.
Sæt samtidig en gryde over at koge med et godt skud salt til at koge nudler i.
Skær agurk og pak choy i stænger til gnavegrønt.
Hak korianderen groft, både stilke og blade, med en skarp kniv.
Hak peanuts groft med en kniv.
Kog nudlerne i rigeligt saltet vand, til de er al dente.
Skær kyllingen i strimler. Varm en stor pande op ved høj varme. Steg kyllingestrimlerne i lidt olie i 3-4 min. til de er gennemstegt, og krydr med salt og groftkværnet, sort peber.
Anret nudler, kylling og grønt i en dyb tallerken. Slut af med at komme peanutsauce, koriander og peanuts over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()