Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
1. Tænd ovnen på 220 grader. Skær kartoflerne i grove chunks. Bred dem ud på bagepapir og dryp dem dem olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn til de er gyldne og møre. Ca. 25 min.
2. Del broccolien i mundrette buketter. Skræl stokken og skær den i stave. Damp broccolien i 1-2 cm kogende, saltet vand i en gryde under låg. Damp i 2-4 min. lige inden servering. Afdryp.
3. Flæk kyllingebrysterne så du har to pr. person. bank dem gerne endnu fladere med en kødhakker eller hånden. Krydr dem med salt og peber.
4. Fyld mel, pisket æg og rasp i hver sin dybe tallerken. Varm en stor pande (eller to) op med olie. Vend kyllingen i mel, æg og rasp. Steg den gylden og gennemstegt i olie på den varme pande. CA. 4-5 min. på hver side. Afdryp den på en rist.
5. Skær citronen i skiver. Skær peberfrugten i både. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i stave.
6. Rør yoghurten med revet hvidløg, salt og peber.
7. Anret kylling med citron, ovnkartofler, dampet broccoli og snackgrønt og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften