0
Kylling og pak choy i cremet rød karry med peanuts

Kylling og pak choy i cremet rød karry med peanuts

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Asiatisk

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

basmatiriskyllingebryst uden skindhvidløgpak choykokosmælkrød karrypastatomater
1 min.
Ris og kylling

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra. 

Skær kyllingen i skiver, og steg dem i olie i en varm wok i 4-5 min., til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr kyllingen med sukker.

Snit hvidløg i tynde skiver.

Skær tomaterne i tern, tilsæt dem til kyllingen, og steg i yderligere 3-4 min.

Tilsæt hvidløg, rød karrypasta og kokosmælk til kyllingen.

Skær pak choy groft, kom også det i wokken, lad det stege med i et par minutter, og smag til med fiskesauce og sukker. 

Bemærk: Fiskesauce er som en smagfuld salt, så brug den varsomt. Tilsæt den lidt efter lidt, og smag til, så retten ikke bliver FOR salt. 

lime
26 min.
Topping og anretning

Skær limen i skiver, og hak peanuts groft. 

Anret ris i dybe tallerkener med kylling og sauce, top med peanuts, og servér med limeskiver til. 

Kommentarer og forslag til opskriften