
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
Skær kyllingen i skiver, og steg dem i olie i en varm wok i 4-5 min., til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Krydr kyllingen med sukker.
Snit hvidløg i tynde skiver.
Skær tomaterne i tern, tilsæt dem til kyllingen, og steg i yderligere 3-4 min.
Tilsæt hvidløg, rød karrypasta og kokosmælk til kyllingen.
Skær pak choy groft, kom også det i wokken, lad det stege med i et par minutter, og smag til med fiskesauce og sukker.
Bemærk: Fiskesauce er som en smagfuld salt, så brug den varsomt. Tilsæt den lidt efter lidt, og smag til, så retten ikke bliver FOR salt.
Skær limen i skiver, og hak peanuts groft.
Anret ris i dybe tallerkener med kylling og sauce, top med peanuts, og servér med limeskiver til.
Kommentarer og forslag til opskriften