Jeg kan lide, at alle grøntsagerne kommer i den røde karry. Men har du små børn, der kan lide tingene adskilt og helt rå grøntsager, så kan du sagtens lave snackgrønt af peberfrugt og gulerod.
Husk også at smage til med den røde karry, så I får den styrke, I kan lide.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene, og kom dem i en gryde med koldt vand der dækker + 2-3 cm.
Kog risene ved middel varme under låg i ca. 10-12 min. Sluk, og lad dem trække færdige under låg.
Steg cashewnødderne i 1-2 min. i en smule olie i en varm wok. Tag dem op, og varm wokken op igen.
Steg kyllingen ca. 7-8 min. i olie i wokken, til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt og sukker, og tag den op af wokken.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Snit skalotteløg og hvidløg i skiver, og skær peberfrugten i både.
Steg gulerødderne i olie i den varme wok i 1-2 min. Tilsæt løg og hvidløg, og steg i yderligere 1 minut. Kom rød karry på, og steg kort.
Tilsæt peberfrugt, den stegte kylling og kokosmælk. Kog op, og smag til med limesaft og fiskesauce.
Anret kogte ris i dybe tallerkener. Top med kylling og grønt i rød karry, og drys med groft hakkede cashewnødder.
Servér straks.
Kundekommentarer ()