0
Kylling tikka masala med spinat og kokosmælk

Kylling tikka masala med spinat og kokosmælk

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

Kylling i strimlergulerødderhvidløgløgtikka curry pasteflåede og hakkede tomaterkokosmælk
1 min.
Kylling tikka masala

Brun kyllingen let i olivenolie i en varm, dyb pande i ca. 2-3 min., og krydr den med salt. 

Skær gulerødderne i grove stykker (behold bare skrællen på). Kom dem med på panden med kylling, og steg i 2-3 min. 

Snit hvidløg i tynde skiver og løg i både. Tilsæt begge dele til panden, og steg i yderligere 1-2 min. 

Tilsæt tikka curry, steg kort, og kom flåede tomater og kokosmælk på. Lad retten koge i 10-15 min., og smag til med salt, peber, sukker og gerne en smørklat undervejs. 

couscous
15 min.
Couscous og mere tikka

Sæt vand over til couscous. 

Fyld couscous i en skål, og hæld kogende vand over. Lad vandet gå ca. 2 cm over couscousen, og luk skålen tæt til med husholdningsfilm. Lad den trække i 10 min. 

Løsn couscoussen med en gaffel, og smag den til med salt og evt. lidt olivenolie. 

Vend spinat i din tikka masala ca. 2-3 min. før den skal serveres, og smag den til igen. 

spicy nigella & sesamyoghurt 3,5 %
28 min.
Anretning

Rør yoghurten med lidt salt og peber.

Servér kylling tikka masala med lun couscous, yoghurt og et drys spicy nigella & sesam.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Spicy nigella & sesam indeholder:

33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager