Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Brun kyllingen let i olivenolie i en varm, dyb pande i ca. 2-3 min., og krydr den med salt.
Skær gulerødderne i grove stykker (behold bare skrællen på), kom dem med på panden med kylling, og steg i 2-3 min.
Snit hvidløg i tynde skiver og løg i både. Tilsæt begge dele til panden, og steg i yderligere 1-2 min.
Tilsæt tikka curry paste, steg kort, og kom hakkede tomater og kokosmælk på.
Lad retten koge i 10-15 min., og smag til med salt, peber, sukker og gerne en smørklat undervejs.
Fyld couscous i en skål, og hæld kogende vand over. Lad vandet gå ca. 2 cm over couscousen, luk skålen tæt til med husholdningsfilm, og lad den trække i 10 min.
Løsn couscoussen med en gaffel, og smag den til med salt og evt. lidt olivenolie.
Vend spinat i din tikka masala ca. 2-3 min. før den skal serveres, og smag den til igen.
Rør yoghurten med lidt salt og peber.
Servér kylling tikka masala med lun couscous, yoghurt og et drys spicy nigella & sesam.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kommentarer og forslag til opskriften