Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Brun kyllingen let i olivenolie i en varm, dyb pande i ca. 2-3 min., og krydr den med salt.
Skær gulerødderne i grove stykker (behold bare skrællen på). Kom dem med på panden med kylling, og steg i 2-3 min.
Snit hvidløg i tynde skiver og løg i både. Tilsæt begge dele til panden, og steg i yderligere 1-2 min.
Tilsæt tikka curry, steg kort, og kom flåede tomater og kokosmælk på. Lad retten koge i 10-15 min., og smag til med salt, peber, sukker og gerne en smørklat undervejs.
Sæt vand over til couscous.
Fyld couscous i en skål, og hæld kogende vand over. Lad vandet gå ca. 2 cm over couscousen, og luk skålen tæt til med husholdningsfilm. Lad den trække i 10 min.
Løsn couscoussen med en gaffel, og smag den til med salt og evt. lidt olivenolie.
Vend spinat i din tikka masala ca. 2-3 min. før den skal serveres, og smag den til igen.
Rør yoghurten med lidt salt og peber.
Servér kylling tikka masala med lun couscous, yoghurt og et drys spicy nigella & sesam.
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kommentarer og forslag til opskriften