0
Kylling tikka masala med spinat og kokosmælk

Kylling tikka masala med spinat og kokosmælk

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

 

Kylling i strimlergulerødderhvidløgløgtikka curry pasteflåede og hakkede tomaterkokosmælk
1 min.
Kylling tikka masala

Brun kyllingen let i olivenolie i en varm, dyb pande i ca. 2-3 min., og krydr den med salt. 

Skær gulerødderne i grove stykker (behold bare skrællen på), kom dem med på panden med kylling, og steg i 2-3 min. 

Snit hvidløg i tynde skiver og løg i både. Tilsæt begge dele til panden, og steg i yderligere 1-2 min. 

Tilsæt tikka curry paste, steg kort, og kom hakkede tomater og kokosmælk på.

Lad retten koge i 10-15 min., og smag til med salt, peber, sukker og gerne en smørklat undervejs. 

couscous
15 min.
Couscous og mere tikka

Fyld couscous i en skål, og hæld kogende vand over. Lad vandet gå ca. 2 cm over couscousen, luk skålen tæt til med husholdningsfilm, og lad den trække i 10 min. 

Løsn couscoussen med en gaffel, og smag den til med salt og evt. lidt olivenolie. 

Vend spinat i din tikka masala ca. 2-3 min. før den skal serveres, og smag den til igen. 

spicy nigella & sesamyoghurt 3,5 %
28 min.
Anretning

Rør yoghurten med lidt salt og peber.

Servér kylling tikka masala med lun couscous, yoghurt og et drys spicy nigella & sesam.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Spicy nigella & sesam indeholder:

33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager