0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

peanuts
1 min.
Rist nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

gulerodforårsløgchampignons
3 min.
Hak grøntsagerne

Hak guleroden, forårsløget og svampene i tynde skiver. Gem den grønne del af forårsløgene til anretning.

Kylling i strimlercitrongræshvidløg
10 min.
Mariner kødet

Kom kyllingen i en skål og riv hvidløget og den hvide del af citrongræsset i og tilsæt hoisinsaucen. 

Krydr med salt, rør det rundt og gem til senere.

fuldkornsnudler
15 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. Dræn vandet fra nudlerne og overfør til en stor skål.

20 min.
Steg grøntsagerne

Varm en stor gryde op ved høj varme.

Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i et par min. under omrøring, indtil grøntsagerne får godt med farve og falder lidt sammen og overfør til skålen med nudlerne.

hoisin sauce (kinesisk sauce)
25 min.
Steg kødet

Kom 1 tsk. olie pr. person i gryden og steg kyllingen i et par min. under omrøring, indtil mødet får lidt farve og bliver gennemstegt. Sluk for varmen, tilsæt hoisinen og rør det sammen. Kom kyllingen i skålen med nudler og vend retten godt sammen.

30 min.
Anretning

Fordel retten i skåle og top med forårsløg og peanuts.

Kommentarer og forslag til opskriften