
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Hak guleroden, forårsløget og svampene i tynde skiver. Gem den grønne del af forårsløgene til anretning.
Kom kyllingen i en skål og riv hvidløget og den hvide del af citrongræsset i og tilsæt hoisinsaucen.
Krydr med salt, rør det rundt og gem til senere.
Kog nudlerne som angivet på pakken. Dræn vandet fra nudlerne og overfør til en stor skål.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i et par min. under omrøring, indtil grøntsagerne får godt med farve og falder lidt sammen og overfør til skålen med nudlerne.
Kom 1 tsk. olie pr. person i gryden og steg kyllingen i et par min. under omrøring, indtil mødet får lidt farve og bliver gennemstegt. Sluk for varmen, tilsæt hoisinen og rør det sammen. Kom kyllingen i skålen med nudler og vend retten godt sammen.
Fordel retten i skåle og top med forårsløg og peanuts.
Kommentarer og forslag til opskriften