0
Kyllingebryst med pandebrød og vandmelonsalat med ost

Kyllingebryst med pandebrød og vandmelonsalat med ost

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Denne opskrift kan laves i køkkenet eller ved grillen.

Det er op til dig, og måske vejret :)

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst uden skindpizzadej - på surdej (Øko)
1 min.
Kylling og pandebrød

Tænd op i grillen, hvis det er den, du vil tilberede maden på. 

Gnid kyllingebrysterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill, grillpande eller steg dem på en alm. pande. Krydr med salt, og skær brysterne i skiver, eller servér dem hele. 

Rul dejen til tykke små fladbrød, og steg dem i lidt olie på en varm pande, eller gnid dem med olie, og grill dem.

De kan med fordel få et låg over sig, eller du kan sætte låg på din grill, og grille over indirekte varme, til de bliver gennembagt.

vandmelonagurkrødløgrucolaKota-ostza'atar
10 min.
Vandmelonsalat

Skær vandmelonen i kvarte, skær skrællen af, kassér den, og skær vandmelonkødet og agurken i mundrette stykker.

Snit løget i slanke både. 

Anret rucola på et fad med agurk, vandmelon, løg og brud af osten.

Dryp med olivenolie og eddike, og drys med lidt za´atar. 

19 min.
Anretning

Anret kylling og fladbrød på en tallerken, drys evt. med lidt mere za´atar, og servér straks med vandmelonsalat til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?