0
Kyllingebryst med bønner,tagliolini, sesam og appelsin-ingefær-dressing

Kyllingebryst med bønner,tagliolini, sesam og appelsin-ingefær-dressing

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Hvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Kyllingebryst: Tænd ovnen på 200 grader. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Steg kyllingebrysterne på en medium til varm pande i lidt neutral olie. Når de er gyldne, vendes de, og brunes på den anden side. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem færdige i ovnen i 5-6 min. Lad dem trække lunt og tildækket i 4-5 min., før de serveres.

Sesam: Rist sesamfrøene på en tør, middelvarm pande, til de tager farve. Ryst panden undervejs.

Appelsin-ingefær-dressing: Riv skallen på en appelsin, dog uden at det hvide kommer med. Pil en appelsin, og skær en appelsinskive til hver person. Pres saften fra resten af appelsinen(erne). Hæld saft, frugtkød og appelsinskal i en skål. Pil skalotteløg, skær i tynde ringe og bland i appelsinsaften. Skræl ingefær og riv den fint på et rivejern, eller skær i ultrafine tern, og bland i appelsinsaften. Tilføj et par tsk. vand, og smag til med Ramen krydderi. Krydderiet skal understøtte appelsinsmagen, ikke overdøve den, så tilsæt lidt ad gangen. Både ingefær og krydderi er HOT, så pas på, når du smager til. 

Bønner og pasta: Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand i kog. Oftest er det hurtigst at koge vandet i en elkoger først. Skær den grove ende af bønnerne, og kog dem 3-4 minutter i vandet, så de stadig har bid. Tag bønnerne fra vandet med en hulske eller en sigte, der kan komme ned i gryden. Hold bønnerne varme. Kog tagliolinien efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra og anret.

Anretning

Anret som vist på billedet, pyntet med en skive appelsin samt chilipeber i ringe og drys af sesamfrø. Krydr med salt og friskkværnet peber. Når retten skal spises, vendes spaghettien i den skønne appelsin-ingefær-dressing.

Bonusinfo

Ramen krydderi indeholder: 50% Urtebouillon 35% ristet sesam, 10% chili flager, 10% løgpulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?