Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.
Hak guleroden i tynde skiver og skær squashen i stave.
Hak hvidløget i tynde skiver.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kyllingen i ca. 3-4 minutter på hver side i 1/2 spsk. olie pr. person.
Lad kyllingen hvile, indtil servering, hvor den skæres i skiver og krydres med salt og peber.
Kom sesamolien i en skål med 1 spsk. balsamico pr. person. Smag vinaigretten til med salt og peber.
Varm en ny pande op ved høj varme.
Steg gulerødderne og squashen i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 minut ved konstant omrøring. Tilsæt hvidløg og steg yderligere 30 sek. under omrøring.
Overfør til en skål og vend med fiskesauce og citronsaft.
Fordel speltkernerne i skåle og anret kyllingen, grøntsagerne og vinaigretten henover.
Kundekommentarer ()