0

Kyllingebryst med mango/basilikumfyld, pasta og champignonsauce

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Kylling: Kom raspen i en mellemstor skål, overhæld den med ½ dl fløde og ½ dl vand og lad det trække. Skræl mangoerne, skær kødet fri af stenene og snit det i fine små tern. Læg det hele i skålen med rasp og tilsæt strimlede basilikumblade og finthakket chili. Rør lidt olie i og krydr med salt og peber. Skær en dyb lomme i hvert kyllingebryst og fordel mangofyldet deri. Luk kødet til med tandstikkerne og krydr dem med salt og peber. Steg kødet gyldent på begge sider i lidt olie, læg det i et ovnfast fad og dæk til med stanniol. Bag kødet færdigt i en 175 grader varm ovn i ca. 10 min.

Champignonsauce: Skær champignonerne i skiver og hak hvidløget fint. Rist svampene gyldne i olie på "kyllingepanden" og tilsæt hvidløget undervejs. Hæld fond og resten af fløden på og lad det simre til konsistensen er blød og cremet.

Pasta: Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min. (eller som anvist på emballagen).

Server sammen med en sprød grøn salat eller en tomatsalat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften