Kog de omhyggeligt skyllede perlebyg i rigeligt saltet vand i ca. 15 min. Dræn overskydende væde fra, og lad kornene afkøle let.
Tag kærnemælken ud af køleskabet, så den ikke er kold til servering senere. Krydr den med en smule salt.
Fjern bladene på majsen. Kom dem i en stor gryde og dæk dem med vand. Tilsæt et godt skud salt og kog majsene stille og roligt i ca. 6-8 min.
Fjern top og rod på porrerne og skyl dem godt, især i toppen. Del porrerne i ca. 4-5 cm lange stykker. Når majsene har kogt, tager du dem op af gryden og kommer porrerne op i gryden. Kog porrerne til de er møre - også ca. 6-8 min.
Mens porrerne koger kan du skære majsene af kolberne med en kniv. Kom majs og kogte porrer op i en skål og tilsæt et par dråber olivenolie - og smag til med salt og friskkværnet peber. Drys oreganoen ned i skålen.
Skær svampene ud i mundrette skiver og stege dem på en godt varm pande, i en smule olie, til de har taget farve og er møre - ca. 2-3 min.
Rengør panden med et stykke køkkenrulle, tilsæt lidt nyt olie og varm panden op ved middelhøj varme.
Krydr kyllingebrysterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg kyllingen ca. 3-4 min. på hver side og lad den trække et par minutter inden servering.
Anret perlebyg på en tallerken med kyllingen ovenpå. Kom kogte porrer, svampe og majs ved siden af og slut af med at komme et par spiseskefulde kærnemælk over grøntsagerne.
Velbekomme!
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()