
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt vand over til kartoflerne. Skær kartoflerne i grove stykker. Kom dem i kogende, saltet vand og kog dem møre. Afdryp dem, mus dem groft og rør lidt smør eller olivenolie i. Smag til med salt.
Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Steg i 10-12 min. Eller til de er gennemstegte. krydr dem med salt.
Pil imens løg og hvidløg. Snit begge dele i skiver og steg dem i olivenolie på den varme pande fra kyllingen i 2-3 min.
Skær æblet i både og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og tag det hele af panden.
Kom sennep på panden og tilsæt fløde. Lad et koge ind. Smag til.
Snit salaten i både. Dryp den med lidt olivenolie og krydr den med salt og peber.
Skær citronen i skiver.
Servér mos med kylling, sauce og æbler med løg. Giv salat og citron til.
Kommentarer og forslag til opskriften