0
Kyllingebryster i sennepssauce med æble, løg og rustik mos

Kyllingebryster i sennepssauce med æble, løg og rustik mos

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kartoflerkyllingebryst
1 min.
Kartofler og kylling

Sæt vand over til kartoflerne. Skær kartoflerne i grove stykker. Kom dem i kogende, saltet vand og kog dem møre. Afdryp dem, mus dem groft og rør lidt smør eller olivenolie i. Smag til med salt. 

Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Steg i 10-12 min. Eller til de er gennemstegte. krydr dem med salt. 

 

hvidløgløgæblerdijonsennepfløde 38% (piskefløde)
8 min.
løg, æble og sauce

Pil imens løg og hvidløg. Snit begge dele i skiver og steg dem i olivenolie på den varme pande fra kyllingen i 2-3 min. 

Skær æblet i både og steg det med i 1-2 minutter. Krydr med salt og tag det hele af panden. 

Kom sennep på panden og tilsæt fløde. Lad et koge ind. Smag til. 

hjertesalatcitron
22 min.
Salat og anretning

Snit salaten i både. Dryp den med lidt olivenolie og krydr den med salt og peber. 

Skær citronen i skiver. 

Servér mos med kylling, sauce og æbler med løg. Giv salat og citron til. 

Kommentarer og forslag til opskriften