Fajitas skal stege ved super hej varme. Vælg gerne en pande af støbejern, der kan blive rigtig varm. Steg af to omgange, eller på to pander, hvis ikke du kan have det hele på panden på en gang.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen. Kom den i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt. Kog den mør. Ca.15 min. Afdryp den og salt den inden brug.
Skær kyllingebrystet i strimler. Steg kyllingen i olie på en super varm pande. Steg i 3-4 min, eller til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt og tag den af panden.
Skær imens løg, peberfrugt og squash i grove stykker. Steg dem i olie på den varme pande fra kyllingen. Steg ved høj varme i 3-4 min. Krydr med salt.
Kom kyllingen tilbage på panden. Skær lidt af limen i både. Klem saften af resten over kylling og grønt og smag til med salt, peber og spidskommen.
Skær avokadoen i små tern. Pluk eller snit koriander groft (man kan sagtens spise stilkene, så bare snit dem med).
Anret quinoa i dybe tallerkner. Top med kylling, grønt, avokado og koriander. Servér straks med limebåde til.
Kommentarer og forslag til opskriften