0
Kyllingefajitas med quinoa og avokado

Kyllingefajitas med quinoa og avokado

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Tex-mex
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Fajitas skal stege ved super hej varme. Vælg gerne en pande af støbejern, der kan blive rigtig varm. Steg af to omgange, eller på to pander, hvis ikke du kan have det hele på panden på en gang. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

quinoakyllingebryst
1 min.
Quinoa og kylling

Skyl quinoaen. Kom den i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt. Kog den mør. Ca.15 min. Afdryp den og salt den inden brug. 

Skær kyllingebrystet i strimler. Steg kyllingen i olie på en super varm pande. Steg i 3-4 min, eller til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt og tag den af panden. 

løggrøn peberfrugtsquashlimestødt spidskommen
4 min.
Grønt

Skær imens løg, peberfrugt og squash i grove stykker. Steg dem i olie på den varme pande fra kyllingen. Steg ved høj varme i 3-4 min. Krydr med salt. 

Kom kyllingen tilbage på panden. Skær lidt af limen i både. Klem saften af resten over kylling og grønt og smag til med salt, peber og spidskommen. 

avokadokoriander
20 min.
Topping

Skær avokadoen i små tern. Pluk eller snit koriander groft (man kan sagtens spise stilkene, så bare snit dem med).

23 min.
Anretning

Anret quinoa i dybe tallerkner. Top med kylling, grønt, avokado og koriander. Servér straks med limebåde til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?