Normalt er der ikke så mange grøntsager i fajitas.
Men her får du en fyldig version - endda med sorte bønner i.
Servér en chilisauce til, hvis du har lyst.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisningen på posen.
Steg kyllingen i lidt olie på en stor varm pande i 4-6 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt, og tag den af panden.
Pres saft af halvdelen af limen over den varme kylling, og skær resten af limen i skiver til servering.
Skær løg og peberfrugt i grove chunks, og squash i skiver. Steg det hele i olie ved superhøj varme i 2-4 min. på panden fra kyllingen.
Kom kyllingen tilbage på panden (sammen med den væde, den har smidt). Skyl og afdryp bønnerne, og tilsæt dem til den varme pande.
Krydr med fajitakrydderi, og smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i tern.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingefajitas, creme fraiche og tomat, og servér straks. Giv evt. chilisauce til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften