0
Kyllingefajitas med squash, sorte bønner og creme fraiche

Kyllingefajitas med squash, sorte bønner og creme fraiche

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Mexicansk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Normalt er der ikke så mange grøntsager i fajitas.

Men her får du en fyldig version - endda med sorte bønner i.

Servér en chilisauce til, hvis du har lyst. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

jasminrisKylling i strimlerlime
1 min.
Ris og kylling

Kog ris efter anvisningen på posen. 

Steg kyllingen i lidt olie på en stor varm pande i 4-6 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt, og tag den af panden. 

Pres saft af halvdelen af limen over den varme kylling, og skær resten af limen i skiver til servering. 

løggrøn peberfrugtsquashsorte  bønnerfajita krydderi
4 min.
Grønt

Skær løg og peberfrugt i grove chunks, og squash i skiver. Steg det hele i olie ved superhøj varme i 2-4 min. på panden fra kyllingen.

Kom kyllingen tilbage på panden (sammen med den væde, den har smidt). Skyl og afdryp bønnerne, og tilsæt dem til den varme pande. 

Krydr med fajitakrydderi, og smag til med salt og peber.

tomatercreme fraiche 18%
22 min.
Anretning

Skær tomaterne i tern. 

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingefajitas, creme fraiche og tomat, og servér straks. Giv evt. chilisauce til.

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?