Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom bulgur i en gryde og overhæld den med kogende vand der dækker plus 3 cm. Sæt låg på, og lad den trække i 10-15 min.
Skær kyllingekødet i strimler, og steg det gyldent og gennemstegt i olivenolie på en stor, varm pande. Krydr med kebabkrydderi og salt.
Riv agurk groft og hvidløg fint. Kom begge dele i en sigte, og drys med lidt salt. Lad den dryppe af indtil brug, og klem gerne væde fra med hænderne.
Rør yoghurt med agurk, og smag til med salt og lidt olivenolie.
Hak persille, snit forårsløg fint, og skær peberfrugten i små tern.
Vend bulgur med grøntsagerne, og smag til med citronsaft, salt og ca. 1-2 spsk. olivenolie pr. pers.
Anret tabouleh i dybe tallerkener. Top med kebab, og servér straks med tzatziki.
Kofta kebab krydderi indeholder:
Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%
Kundekommentarer ()