0
Kyllingelår grilée diable med paprikasauce, sukkerærter og ærteskud

Kyllingelår grilée diable med paprikasauce, sukkerærter og ærteskud

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hele kyllingelårkylling grillée diable krydderidijon senneprasp
1 min.
Kylling:

Del kyllingelår i over og underlår og kom dem i en skål. Vend kyllingen rundt med halvdelen af krydderierne, sennep samt salt og peber. Kom kyllingen i en bradepande og drys med rasp – tryk evt. raspen lidt fast. Kom gerne lidt smeltet smør over kyllingestykkerne

Kom kyllingen i en 210 grader forvarm ovn i ca. 35 minutter

ris
10 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på pakken.

ærteskudsukkerærter
15 min.
Grønt:

Soigner ærterne ved at nippe top og bund af og skylle dem. Skyl ærteskuddene grundigt og lad dem stå i iskoldt vand til de skal bruges

Damp til sidst ærterne i en sauteause i 1-2 minutter med 2 spsk. vand og lidt smør – krydr med salt.

fløde 38% (piskefløde)
30 min.
Sauce:

Når kyllingen er mør, gylden og sprød tages kødstykkerne op af fadet og der hældes 0,5-1 dl vand på som blandes med den fond/saft der ligger i bradepanden – kog det evt. igennem på komfuret hvis bradepanden kan tåle det.

Sigt væden over i en lille kasserolle, kom fløden på og kog igennem sammen med det sidste krydderi – smag saucen til med salt og peber

40 min.
Anretning:

Som vist – blend evt. saucen med en stavblender og en lille klump smør og server retten med de kogte ris

 

Bonusinfo

Grillé diable krydderi indeholder:

50% urtebouillon, 25% gule sennepsfrø, 20% sød paprika, 5% cayenne peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?