Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skær porre, squash, tomat og peberfrugt (fjern kernerne) i mundrette stykker, og overfør det hele til et ildfast fad sammen med 1 spsk. olie pr. person. Krydr det hele godt med salt og peber.
Læg kyllingestykkerne henover, og krydr ligeledes dem med salt og peber.
Kom fadet i ovnen i ca. 30 min., indtil kødet sidder løst på knoglen på kyllingen.
Hak persillen groft.
Kog pastaen som angivet på pakken. Kogevandet må ikke kasseres.
Tag kyllingen op af det ildfaste fad, kom pastaen i grøntsagerne, og rør godt rundt. Hæld evt. lidt kogevand i, hvis retten bliver tør.
Kom persillen i, og rør yderligere rundt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Læg kyllingen henover grøntsagerne igen, og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften