0

Kyllingebryst med capresesalat, blød aubergine og stegte gnocchi

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

aubergine
1 min.
Salt auberginerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær auberginen i ca 1 cm. tykke skiver og krydr med salt og peber. Lad stå i ca. 10 min. 

Bag auberginen i ca. 10-15 min., indtil den er blevet helt mør.

tomaterfrisk mozzarellabasilikum
5 min.
Forbered capresesalaten

Skær tomaterne og mozzarellaen i 1 cm tykke skiver. 

Når auberginen er bagt færdigt, anrettes aubergine-, tomat- og osteskiverne taglagt på et fad, hæld lidt balsamico henover, og krydr med salt og peber. 

kyllingebryst uden skind
15 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingebryst i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. på begge sider, indtil kyllingen lige netop er gennemstegt. 

Lad kyllingen hvile 5 min, før den skæres i skiver, og krydres godt med salt og peber.

20 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme og steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil gnocchierne får godt med farve og er gennemstegte.

Krydr godt med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kyllingen med gnocchien og capresesalaten.

Kommentarer og forslag til opskriften