0
Kyllingelår med asianslaw og ris

Kyllingelår med asianslaw og ris

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hele kyllingelårjasminris
1 min.
Kylling og ris

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Del lårene i to, og læg dem i et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt.

Bag dem i den varme ovn i ca. 30-35 min., til de er gyldne og møre. 

Kog ris efter anvisning på pakken. 

gulerødderrødkålnam pla (fiskesauce)limerød chilimynte
5 min.
Asianstyle slaw

Skræl eller skrub gulerødderne, og riv dem groft eller skær dem i julienne/stave. Snit rødkål fint. 

Rør en dressing af friskpresset limesaft, lidt hakket chili, 1-2 tsk. sukker og 1-2 spsk. lys eddike, og smag til med fiskesauce og 1-2 tsk. smagsneutral olie.

Vend grøntsagerne med dressingen.

Pluk mynte groft, og vend den i lige inden servering. 

28 min.
Anretning

Anret ris med asianstyle slaw og kyllingelår, og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?