Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del lårene i to, og læg dem i et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt.
Bag dem i den varme ovn i ca. 30-35 min., til de er gyldne og møre.
Kog ris efter anvisning på pakken.
Skræl eller skrub gulerødderne, og riv dem groft eller skær dem i julienne/stave. Snit rødkål fint.
Rør en dressing af friskpresset limesaft, lidt hakket chili, 1-2 tsk. sukker og 1-2 spsk. lys eddike, og smag til med fiskesauce og 1-2 tsk. smagsneutral olie.
Vend grøntsagerne med dressingen.
Pluk mynte groft, og vend den i lige inden servering.
Anret ris med asianstyle slaw og kyllingelår, og servér straks.
Kundekommentarer ()