Kyllingelår: Tag kyllingelårene ud af køleskabet en halv time før de skal steges. Krydr dem med salt og peber og den medfølgende blanding af Caribbean Chicken Rub og lad dem gerne trække i en halv times tid. Læg dem i et ovnfast fad og dryp et par dråber olie over. Steg dem i en 175 grader varm ovn i ca. 35-40 minutter. Dryp et par gange undervejs lidt af det afsmeltede fedt. Tag fadet ud og dæk kødet med stanniol så det holder sig varmt. Lad dem trække i 5 minutter før du serverer dem.
Rødkåls/appelsinsalat: Trim rødkålen for grimme blade og stok og snit resten i fine strimler (brug gerne et mandolinjern). Vend dem sammen med balsamico, akaciehonning, olivenolie, salt og peber og lad kålen marinere mens resten klargøres. Fjern skallen og det hvide kød på appelsinerne ved at skære det af. Skær resten i tern på ca. 1 cm. Soigner rødløg og skær dem i tynde ringe. Skyl persillen, tør den og snit den fint. Rist solsikkekerner og vend appelsiner og persille i kålen sammen med de tørrede tranebær (gem lidt til pynt).
Fordel kød og salat på tallerknerne (se billedet), drys med løgringene og de sidste tranebær.
Caribbean chicken rub indeholder:
Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gule sennepskorn og urteboullion.
Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gul sennep og urteboullion.*
Alle ingredienser er økologiske.
Urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()