Læg et kyllingebryst mellem to lag film og bank det forsigtigt til ca. 1 cm tykkelse med en kødhammer eller kagerulle. Gentag med de resterende kødstykker og krydr dem alle med salt og peber. Fordel tynde skiver af osten på den ene halvdel af hver og top med grofthakket rucola. Fold den anden halvdel over og luk pakkerne med hver 2 tandstikkere.
Hak løg og hvidløg fint og sauter det i en smule olie i en dyb pande til de er klare. Skub løgene til side og brun kyllingepakkerne i 2 min. på begge sider. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre under låg i 10 min.
Kog sideløbende pastaen som anvist på emballagen.
Del broccolien i buketter og damp dem møre over letsaltet vand.
Rør basilikumblade (gem et par topskud til pynt) og oliven i tomatsaucen og lad det simre i yderligere 2 min. uden låg.
Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt sukker og server straks med pastaen og broccolien som tilbehør.
Kommentarer og forslag til opskriften