Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Kom bønnerne i kogende saltet vand i 5-10 minutter, og sigt kogevandet fra.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Vend kyllingen i srirachaen (pas på med mængden - den er stærk) og efterfølgende i raspen.
Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på hver side, indtil raspen har fået godt med farve, og kyllingen lige netop er gennemstegt.
Krydres med salt og peber.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og ½ tsk. sennep, og lidt salt pr. person i en skål. Hak kapers groft og tilsæt til dressingen.
Skær agurken i små stykker og kom i dressingen sammen med bønnerne.
Vend det godt rundt og smag til med salt, peber og eddike.
Fordel quinoaen i dybe tallerkerner og anret kyllingen og salaten henover.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()