0

Kyllingeschnitzel i frisk salat med grønne bønner og agurk

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød quinoa
1 min.
Kog quinoaen

Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.

grønne bønner
5 min.
Kog bønnerne

Kom bønnerne i kogende saltet vand i 5 minutter og sigt kogevandet fra.

kyllingebryst uden skindraspsriracha sauce
10 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend kyllingen i srirachaen (pas på med mængden - den er stærk) og efterfølgende i raspen.

Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på hver side, indtil raspen har fået godt med farve og kyllingen lige netop er gennemstegt.

Krydres med salt og peber.

agurkkapers
20 min.
Lav salaten

Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og ½ tsk. sennep, og lidt salt pr. person i en skål. Hak kapers groft og tilsæt til dressingen.

Skær agurken i små stykker og kom i dressingen sammen med bønnerne.

Vend det godt rundt og smag til med salt, peber og eddike.

25 min.
Anretning

Fordel quinoaen i dybe tallerkerner og anret kyllingen og salaten henover.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?