0
Kyllingestrimler - fajitas med quinoa og avokado

Kyllingestrimler - fajitas med quinoa og avokado

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Mexicansk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Fajitas skal stege ved super høj varme.

Vælg gerne en pande af støbejern, der kan blive rigtig varm. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

quinoaKylling i strimler
1 min.
Quinoa og kylling

Skyl quinoaen, og kom den i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt. Kog den mør i ca. 15 min., sigt vandet fra, og tilsæt salt inden servering.

Steg kyllingen i olie på en super varm pande i ca. 3-4 min, eller til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt, og tag den af panden. 

Steg evt. ad to omgange eller på to pander, hvis ikke du kan have det hele på panden på en gang. 

løggrøn peberfrugtsquashlimestødt spidskommen
4 min.
Grønt

Skær løg, peberfrugt og squash i grove stykker, og steg dem i olie på den varme pande fra kyllingen ved høj varme i ca. 3-4 min. Krydr med salt. 

Kom kyllingen tilbage på panden.

Skær lidt af limen i både, og klem saften af resten over kylling og grønt, og smag til med salt, peber og spidskommen. 

avokadokoriander
20 min.
Topping

Skær avokadoen i små tern, og pluk eller snit koriander groft (man kan sagtens spise stilkene, så bare snit dem med).

23 min.
Anretning

Anret quinoa i dybe tallerkener, og top med kylling, grønt, avokado og koriander. Servér straks med limebåde til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?