Fajitas skal stege ved super høj varme.
Vælg gerne en pande af støbejern, der kan blive rigtig varm.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen, og kom den i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt. Kog den mør i ca. 15 min., sigt vandet fra, og tilsæt salt inden servering.
Steg kyllingen i olie på en super varm pande i ca. 3-4 min, eller til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt, og tag den af panden.
Steg evt. ad to omgange eller på to pander, hvis ikke du kan have det hele på panden på en gang.
Skær løg, peberfrugt og squash i grove stykker, og steg dem i olie på den varme pande fra kyllingen ved høj varme i ca. 3-4 min. Krydr med salt.
Kom kyllingen tilbage på panden.
Skær lidt af limen i både, og klem saften af resten over kylling og grønt, og smag til med salt, peber og spidskommen.
Skær avokadoen i små tern, og pluk eller snit koriander groft (man kan sagtens spise stilkene, så bare snit dem med).
Anret quinoa i dybe tallerkener, og top med kylling, grønt, avokado og koriander. Servér straks med limebåde til.
Kommentarer og forslag til opskriften