Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil løget, og hak det fint. Skær kyllingen i grove tern på et seperat skærebræt.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingestykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve. Skru ned for varmen, og tilsæt halvdelen af løget og krydderiblandingen. Steg i yderligere 3 min. under omrøring. Hæld tomatsovsen i, og lad retten simre i 10 min. Sovsen skal reducere helt ind, så den ikke flyder ud, når den serveres på tacoen. Smages til med salt og peber.
Skyl squashen grundigt, og afdryp for vand. Skær den i fine tern, og vend dem med resten af løget, et par dråber olie og lidt salt.
Riv osten på den grove side af et rivejern, og kom den i en skål.
Varm tortillaerne på en tør pande i ca. 30 sekunder på hver side, og overfør dem til en kurv med et viskestykke, man kan pakke dem ind i for at holde dem varme.
Anret kyllingesovsen på tortillaerne med den revne ost og squashsalaten henover.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()