0
Kyllingevinger- asian style med ris og spicy agurkesalat

Kyllingevinger- asian style med ris og spicy agurkesalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Hvis vingerne er hele, kan du med fordel dele dem i to ved leddet. 

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kyllingevingergulerøddersesamfrøjasminris
1 min.
Vinger, gulerødder og ris

Tænd ovnen på 220 grader gerne varmluft.

Del vingerne i to. Krydr dem med salt og peber og bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min.

Kog ris efter anvisningen.

Skræl eller skrub gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Dryp dem med lidt olivenolie og krydr dem med salt og sesam. Bag dem i den varme ovn i 15-20 min. 

agurkristet sesamoliesriracha saucerødløgforårsløgavokado
10 min.
Agurkesalat

Flæk agurken og skrab kernerne ud med en ske. Skær den i halvmåner. Skær rødløg i både. 

Rør en dressing af sesamolie, sriascha, 1-2 tsk. sukker og 1-2 spsk. lys eddike. Vend agurk og løg med dressingen. 

Snit forårsløg fint og skær avocadoen i tern. 

hoisinsauce
27 min.
Anretning

Kom hoisinsauce i en skål. Smag den til med en smule eddike og salt. Vend et hele varme vinger med hoisin og anret ris med vinger, gulerødder, agurkesalat og avocado. Drys med forårsløg og servér straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften