Hvis vingerne er hele, kan du med fordel dele dem i to ved leddet.
Tænd ovnen på 220 grader gerne varmluft.
Del vingerne i to. Krydr dem med salt og peber og bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min.
Kog ris efter anvisningen.
Skræl eller skrub gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Dryp dem med lidt olivenolie og krydr dem med salt og sesam. Bag dem i den varme ovn i 15-20 min.
Flæk agurken og skrab kernerne ud med en ske. Skær den i halvmåner. Skær rødløg i både.
Rør en dressing af sesamolie, sriascha, 1-2 tsk. sukker og 1-2 spsk. lys eddike. Vend agurk og løg med dressingen.
Snit forårsløg fint og skær avocadoen i tern.
Kom hoisinsauce i en skål. Smag den til med en smule eddike og salt. Vend et hele varme vinger med hoisin og anret ris med vinger, gulerødder, agurkesalat og avocado. Drys med forårsløg og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften