Hvis du har travlt, kan du skære kartoflerne i helt slanke både, så de bliver færdige så hurtigt som muligt.
Har du tid, kan du gøre det dagen i forvejen, og sætte dem i koldt vand natten over.
Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med olivenolie, og krydr med salt.
Bag kartoflerne i den varme ovn i ca. 25-30 min, eller til de er gyldne og møre.
Vend kyllingevingerne i texan pork rub, salt og peber, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade.
Bag kyllingevingerne i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er gyldne og gennemstegte.
Rør en dressing af creme fraiche og kærnemælk, og smag til med revet hvidløg, salt, peber og evt. en smule lys eddike.
Snit forårsløg fint, skær tomaterne i halve, pluk salaten groft og skær avokado i tern.
Anret det hele på et fad, krydr med salt og peber, og dryp med dressingen lige inden servering.
Fyld BBQ sauce i en skål (evt. med en smule lys eddike), og vend de varme kyllingevinger med saucen.
Anret ovnkartofler og kyllingevinger med ranchsalat, og servér straks.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kommentarer og forslag til opskriften