0

Kyllinglasagne med spinat, svampe, karry og bacon

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en pande og dryp den af på køkkenrulle. Skær kyllingen i skiver og rist dem let i baconfedtet med lidt salt og peber - de skal ikke være helt gennemstegte. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem i lidt olie i en kasserolle til de er let gyldne. Tilsæt hakkede tomat og tomatpuré og krydr med sukker, salt og peber. Lad det simre stille og roligt til saucen ikke længere er ”vandet” og smag til. Skær svampene i skiver og rist dem gyldne i olie med lidt salt og peber. Pres væden fri af spinaten og hak den groft. Pisk mælk og maizena sammen i en gryde og kog op under omrøring til det tykner let. Knus baconen mellem fingrene og rør den i mælkesaucen sammen med svampe og spinat. Smag til med karry, salt og peber og lad saucen hvile i 10 min. Kom lidt tomatsauce i bunden af et ovnfast fad og læg et lag lasagneplader oven på. Taglæg kyllingestykker, tomatsauce, grøntsagsbechamel og lasagneplader efter ønske - slut af med et lag lasagneplader dækket med bechamel øverst. Drys med osten (gerne en blanding af mozzarella og parmesan) og bag lasagnen i en 175 grader varm ovn i ca. 30 min. til pladerne er møre, og overfladen er gylden. Lad lasagnen hvile tildækket i 15 min. inden servering.

Server sammen med en sprød grøn salat med frisk æble, agurk og rødløg samt godt groft brød.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?