Hæld risene, på nær en teskefuld pr. person, i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile i 5 min. efterfølgende.
Hæld korianderfrøene og de resterende ris på en tør pande, og varm op ved middel varme. Lad det riste i 4 min. under jævnlig omrøring. Når risene har fået en gylden overflade, overføres de til en morter eller en minihakker. Knus frø og ris til krymmel, og gem det til senere.
Skær kålen i mundrette stykker.
Skær hvidløget i tynde skiver.
Kom kødet på en kold pande sammen med 1,5 spsk. olie pr. person. Tilsæt hvidløg, og varm det op over middel varme under omrøring.
Kødet skal kun lige gennemsteges og behøver ikke at få farve.
Overfør kødet til en stor skål.
Tilsæt kål og spinat til kødet, og vend det godt rundt med citronsaft og fiskesauce. Retten skal smage kraftigt salt og syrligt.
Top salaten med ris /koriander-krymmel, og server den sammen med kogte ris.
Kommentarer og forslag til opskriften