0
Labskovs med vildt
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Vildtkød giver ekstra smag til en klassiker – med rødbedecrudité giver vi sprødhed til den bløde ret.

Labskovs med vildt: Kom kød og vand i en gryde med salt, peber og laurbærblade. Kog det op, og fjern skummet fra over- fladen med en ske. Skru ned til lavt blus, og lad kødet koge ved svag varme i 45 minutter under låg.

Hak løgene. Skræl kartoflerne, og skær dem i store terninger. Kom løg og kartofler i gryden med kødet, og kog det hele i endnu 30 minutter. Rør godt rundt i gryden, så kartoflerne moser lidt ud. Tilsæt lidt mere vand, hvis du synes, at labskovsen er blevet for tyk. Smag eventuelt til med mere salt og peber.

Rødbedecrudité: Skræl rødbederne, og skær dem i ultratynde skiver, bedst på et mandolinjern. Kom rødbederne i en skål iskoldt vand, og lad dem trække i 30 minutter. Hæld vandet fra, og lad rødbederne dryppe godt af. Vend rødbederne med eddike, salt og peber.

Anret labskovsen i en skål eller på et fad. Kom rødbedecruditéen på toppen, og drys med purløg. Servér rugbrød ved siden af.

VILDT af Christine Bille og Trine Krebs

85 opskrifter på lækre retter med vildt. Med stemningsfulde fotos og enkle opskrifter hives det at spise vildt ned på jorden - og så er det ikke så vigtigt om dyrene er nedlagt af dig selv eller købt i supermarkedet (eller hos Skagenfood).

Se flere opskrifter med vildt i bogen ”VILDT” som koster vejl. 299,95 kr. Den kan købes i boghandlere landet over - samt lige HER

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?