
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
3. Rør kødet sejt med salt, og krydr med peber og lahmacun krydderi.
4. Riv løget, og rør det i kødet sammen med tomatpuré.
5. Rul dejene aflangt ud på et meldrysset bord, så der kan ligge to på en bageplade. Læg dem på bagepapir på bagepladen, og fordel kødet derpå.
6. Dryp med olivenolie, og bag dem i den varme ovn i ca. 15-20 min., til de er gyldne og gennemtilberedte.
7. Skær peberfrugt og tomater i tern, og snit salaten.
8. Rør creme fraiche med salt, peber og lidt fintrevet hvidløg efter smag.
9. Anret lahmachun med salat, tomat og peberfrugt, og top med hvidløgsdressing.
Lahmacun (tyrkisk pizza) krydderiblanding indeholder:
25% Korianderfrø, 25% spidskommen. 15% sumak, 10% paprika, 10% sort peber, 5% cayenne, 5% allehånde, 5% kanel
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften