Rør fintsnittet løg, revet knoldselleri, revne gulerødder, små broccolibuketter, finhakket dild, karry, salt og peber sammen med yoghurten.
Læg laksen i et ovnfast fad og fordel urteblandingen ovenpå i et jævnt lag ud over det hele.
Sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader og bag fisken i ca. 20 minutter, til den er mør.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften