0

Laks bagt i ovn med grønsager

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rør fintsnittet løg, revet knoldselleri, revne gulerødder, små broccolibuketter, finhakket dild, karry, salt og peber sammen med yoghurten.

Læg laksen i et ovnfast fad og fordel urteblandingen ovenpå i et jævnt lag ud over det hele.

Sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader og bag fisken i ca. 20 minutter, til den er mør.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.