0
Laks en papilotte med porre, broccoli og soyafløde

Laks en papilotte med porre, broccoli og soyafløde

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

brune ris
1 min.
Kog risene

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.

broccoliporre
5 min.
Forbered grøntsagerne

Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

Skær broccolien og porren i grove stykker.

hvidløgfløde 9%tamari soya sauce
10 min.
Steg grøntsagerne

Varm en pande op ved høj varme, og steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 5 min., til de får godt med farve.

Tilsæt fløde, soya sauce og revet hvidløg, og sluk for varmen.

laksefilet med skindcherry- eller blommetomater
15 min.
Lav pakkerne

Skær skindet af fisken med en filetkniv, og krydr med salt.

Klip et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. pers. ud (ca. 35x35 cm.)

Fordel de stegte grøntsager, tomaterne og fisken på midten af bagepapiret. Træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet, og tilsæt saucen fra grøntsagerne.

Form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv.

Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden, og ikke vælter.

Bag dem i 10-12 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm, og begynder at flage.

30 min.
Anretning

Servér fiskepakkerne med risene.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
570 kcal
Fedt:
28,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,6 g
Kulhydrat:
39 g
heraf sukkerarter:
8,8 g
Kostfibre:
7,8 g
Protein:
36 g