Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart. Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft.
Skær broccolien og porren i grove stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de får godt med farve.
Tilsæt fløden, soyaen og revet hvidløg og sluk for varmen.
Skær med en filetkniv, skindet af laksen og krydr med salt.
Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel de stegte grøntsager, tomaterne og fisken på midten af bagepapiret. Træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet og tilsæt saucen fra grøntsagerne. Form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter.
Bag i 10-12 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm, og begynder at flage.
Servér fiskepakkerne med risen.
Kommentarer og forslag til opskriften