
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Skær broccolien og porren i grove stykker.
Varm en pande op ved høj varme, og steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 5 min., til de får godt med farve.
Tilsæt fløde, soya sauce og revet hvidløg, og sluk for varmen.
Skær skindet af fisken med en filetkniv, og krydr med salt.
Klip et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. pers. ud (ca. 35x35 cm.)
Fordel de stegte grøntsager, tomaterne og fisken på midten af bagepapiret. Træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet, og tilsæt saucen fra grøntsagerne.
Form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv.
Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden, og ikke vælter.
Bag dem i 10-12 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm, og begynder at flage.
Servér fiskepakkerne med risene.
Kommentarer og forslag til opskriften