Krydr fisken med salt på alle sider, og læg til side.
Forvarm ovnen til 225 grader. Skrub eller skræl kartoflerne og rødbederne, og skær dem ud i stave.
Fordel dem ud på en bradepande dækket med bagepapir, hæld 1/2 spsk. olivenolie pr. person henover, og krydr med salt. Bages i ca. 20 min, til grøntsagerne er bløde og gyldne i overfladen.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med salt.
Skræl glaskålen, og skyl den sammen med æblet. Skær begge dele i små tern, vend dem i 1/2 spsk. olivenolie og ½ spsk. eddike pr. person, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden, og lad den hvile.
Anret fisk og grønt, som vist på billedet.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()