Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Kog bønnerne i 5-7 min. og lad dem køle af i en sigte.
Kom mayonnaisen, citronsaft og rygeosten i en skål og pisk til en homogen masse. Smag til med salt og peber.
Hak spidskålen og bønnerne i mundrette stykker og overfør til rygeostcremen. Vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Hæld vand i en pande, indtil det dækker bunden, og få det op at simre.
Krydr fisken godt med salt. Overfør fisken til panden med skindsiden opad, og kom låg på.
Lad fisken simre i 7-8 min., indtil den begynder at flage, og skindet let kan trækkes af.
Servér laksen med kartoflerne og salaten.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()