Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg i ca 15. min., til de er møre.
Skræl stokken af broccolien med en kniv. Flæk broccolien i 4 stykker, og overfør dem til en gryde. Hæld vand i gryden, så det dækker ca. 1 cm op af kanten.
Kom låg på gryden, og varm op ved middelhøj varme. Damp broccolien i ca. 10 min., indtil den er blevet mør.
Skær æblet i tern, pluk dildbladene af stilkene, og riv hvidløget på den fine side af et rivejern. Kom det hele i en skål sammen med sennep og 1/2 spsk. olie pr. person, og rør det godt rundt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Kom den dampede broccoli og linserne i dressingen, og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
Servér fisken med salaten.
Kundekommentarer ()