0

Laks med dukkah, dild tabbouleh salat samt dressing og valnøddebrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, dild tabbouleh salat og dressing leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 15 min sættes brødet også i ovnen.

Tabbouleh salaten tages ud af køleskabet 5 min. inden, den skal serveres.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Laks, dukkah (hasselnødder,solsikkekerner, fennikelfrø, spidskommen, hvid peber, korianderfrø, sesamfrø, nigella frø, salt og paprika). Nettovægt: ca. 300/ca. 600 g.

Dild tabbouleh salat: Bulgur, tomater, peberfrugt, rødløg, forårsløg, agurk, citronsaft, dild salt og peber. Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.

Dressing: Cremefraiche, persille, purløg, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 50 g/100 g.

Valnøddebrød: Kærnemælk, hvedemel, durummel, hvedeklid, gær, salt, malt, valnødder. Vægt ca. 225 gram.

Holdbarhed:

Levering 4.november - bedst før 6. november

Levering 5. november - bedst før 7. november

Levering 6. november - bedst før 8. november

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?