Fisk, porre og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og porre i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartofler og porre.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Laksefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Porre i fløde/peberrodssauce: Porre, løg, æbler, hønsefond, piskefløde, peberrod, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Holdbarhed:
• Levering 17. februar - bedst før 19. februar
• Levering 18. februar - bedst før 20. februar
• Levering 19. februar - bedst før 21. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()