0

Laks på bund af flødekogte porrer i æble/peberrodssauce med små kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, porre og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og porre i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartofler og porre.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Laksefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Porre i fløde/peberrodssauce: Porre, løg, æbler, hønsefond, piskefløde, peberrod, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Holdbarhed:

• Levering 17. februar - bedst før 19. februar

• Levering 18. februar - bedst før 20. februar

• Levering 19. februar - bedst før 21. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?