0

Lakseburger

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Laks, Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg, Gluten

Fremgangsmåde

Fisk: Form den hakkede laks til en “bøf”. Vend bøffen i minimælk og derefter i rasp, der er krydret med salt og peber. Varm en pande op med fedtstoffet og steg fisken sprød og gylden.

Flæk bollen og rist den.

Striml grøntsagerne helt fint og læg dem på underbollen sammen med en dressing. Kom den stegte laksebøf på og læg overbollen på. Klem bollen lidt sammen om fyldet.

Server ekstra grønt til burgeren.

Forslag til dressing.

Krydderurtedressing: 25 g DDV yoghurt, 15 g mayonnaise, 1 tsk. sennep, 2 spsk. hakkede krydderurter efter eget valg, lidt citronsaft, salt, peber og evt. lidt Stevia.

Alle ingredienserne blandes godt sammen i en skål. Dressingen har godt af at stå og trække lidt.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?