Laksefarseret ising: Krydr fileterne med salt og peber. Skær laksen i tynde skiver og læg et lag ovenpå fileterne og rul dem sammen. Læg rullerne i et fad og tilsæt fond og hvidvin. Overdæk med folie og damp dem i en varm ovn ved 180 grader i 10-12 min.
Purløgssauce: Hæld væden fra fisken op i en gryde og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det koge op igen. Jævn evt. med maizena. Smag til med salt og peber, og tilsæt til sidst masser af hakket purløg.
Spinat/tomatsauté: Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat ( frosne spinatblade kan også benyttes) og sautér det hele i ca. 1 minut, indtil spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.
Server retten med ovnstegte kartofler eller ris.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften