0

Laksefrikadeller med asparges og gulerødder

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak laksen og bland kapers, citronsaft og mel. Rør det til en fars. Krydr farsen med hakket persille, salt og peber. Varm en pande op til middelvarme. Form frikadeller af farsen og steg laksefrikadellerne, til de er gyldne og gennemstegte.

Til saucen; rystes mel og mælk sammen og kommes i en lille gryde. Varm op under omrøring, til saucen tykner. Smag til med reven muskatnød, salt og peber.

Server laksefrikadellerne med let kogte asparges og gulerødder med sauce til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.