0

Laksefrikadeller med rodfrugter og sennepssauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tilbehør:

150 g blandede rodfrugter

Sennepssauce:

1 tsk. mel

1 dl minimælk

1-2 tsk. sennep

salt og peber

Fisk: Fjern skindet og hak fiskekødet. Riv squashen groft. Rør fiskekødet sammen med den revne squash, citronsaft og mel til en fars. Krydr farsen med hakket dild, salt og peber. Varm en pande op til middel varme. Form frikadeller af farsen og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.

Sauce: Ryst mel og mælk sammen og hæld det i en lille gryde. Varm op under omrøring til saucen tykner. Tag gryden af varmen og rør sennep i. Smag til med salt og peber.

Server laksefrikadellerne sammen med sennepssaucen og rå eller letkogte rodfrugter (afhængig af hvilke rodfrugter du vælger).

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?