0

Laksefrikadeller og rosenkålssalat med valnødder

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rosenkålssalat

150 g rosenkål

15 g valnødder eller anden type nødder

1 spsk. citronsaft

10 g olie

salt og peber

Laksefrikadeller: Kom hakket laksekød, æg og salt i en skål og rør det til en sej fars. Vend finthakkede grøntsager og kværnet peber i farsen.

Varm en pande op med fedtstoffet, form farsen til deller og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.

Rosenkålssalat: Striml rosenkålene så fint som muligt og bland dem sammen med hakkede valnødder. Vend citronsaft og olie rundt i salaten og smag til med salt og peber.

Server dellerne med rosenkålssalaten og godt brød til.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?