Rosenkålssalat
150 g rosenkål
15 g valnødder eller anden type nødder
1 spsk. citronsaft
10 g olie
salt og peber
Laksefrikadeller: Kom hakket laksekød, æg og salt i en skål og rør det til en sej fars. Vend finthakkede grøntsager og kværnet peber i farsen.
Varm en pande op med fedtstoffet, form farsen til deller og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.
Rosenkålssalat: Striml rosenkålene så fint som muligt og bland dem sammen med hakkede valnødder. Vend citronsaft og olie rundt i salaten og smag til med salt og peber.
Server dellerne med rosenkålssalaten og godt brød til.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()