0
Laksepakker med champignoner, porre og purløg

Laksepakker med champignoner, porre og purløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

porrechampignons
1 min.
Hak grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.

Skær porren og svampene i mundrette stykker.

Varm en pande op ved høj varme.

Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min., indtil de er faldet lidt sammen.

kartofler
10 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

ASC laks med skindcherry- eller blommetomaterfløde 9%tamari soya sauce
15 min.
Bag fisken

Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel de stegte grøntsager og tomaterne i midten af bagepapiret, og placér fisken henover og krydr med salt og peber.

Træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet, og form en ”kugle”. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter.

Fordel fløden og soyaen i pakkerne, og luk "kuglerne" til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Bag i 7-8 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.

purløg
25 min.
Hak purløget

Hak purløget fint.

30 min.
Anretning

Top fiskepakkerne med hakket purløg og servér sammen med kartoflerne.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
571 kcal
Fedt:
27,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,5 g
Kulhydrat:
44 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
7,6 g
Protein:
33,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?