0
Laksepakker med palmekål, blommetomater og løg

Laksepakker med palmekål, blommetomater og løg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.

palmekålløgcherry- eller blommetomater
3 min.
Forbered grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Hak løget groft, skær kålbladene i mundrette stykker, og del tomaterne i både.

ASC laks med skindcreme frisk 9%
10 min.
Lav pakkerne

Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir på ca. 35x35 cm. pr. person. Fordel fisken på bagepapirsstykkerne, og krydr dem godt med salt og peber. Fordel grøntsagerne omkring fisken, og hæld creme frisk i. Træk derefter alle siderne op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne i et ildfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bag pakkerne i 20-25 min., indtil fisken begynder at flage.

purløg
20 min.
Hak purløget

Hak purløget fint.

40 min.
Anretning

Servér fiskepakkerne, top med purløg, og spis spelten til.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
505 kcal
Fedt:
21,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
3 g
Kulhydrat:
38,3 g
heraf sukkerarter:
8,4 g
Kostfibre:
9,5 g
Protein:
34,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?