0
Laksepapilotte med broccoli, champignoner og citron

Laksepapilotte med broccoli, champignoner og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartoflershivid polo
1 min.
Bag kartoflerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem krydderiblandingen og salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

broccolichampignonsporre
5 min.
Steg grøntsagerne

Sæt en gryde med godt saltet vand over at koge.

Skær broccoli, champignons og porre i mundrette stykker. Kom dem i det kogende vand i 1 minut. Sigt vandet fra, og lad grøntsagerne dampe lidt af.

ASC laks med skind
15 min.
Bag papilotterne

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

Skær fisken i portionsstykker og krydr med salt og peber.

Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel de kogte grøntsager i midten af bagepapiret, og placér fisken henover. Træk alle siderne på bagepapiret op omkring indholdet, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter.

Bag i 7-8 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.

citron
30 min.
Anretning

Pres citronsaft i papilotterne og server sammen med kartoflerne.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Næringsindhold pr. person:

Energi:
527 kcal
Fedt:
23,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,7 g
Kulhydrat:
39,8 g
heraf sukkerarter:
4,5 g
Kostfibre:
8,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?