Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft, og dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Skær broccoli og skalotteløg i mundrette stykker, og steg i lidt olie, indtil det har fået lidt farve, og er blevet mørt. Krydr med salt og peber.
Halvér tomaterne.
Bland soya og creme fraiche i en skål.
Lav et stort kvadratisk stykke bagepapir på ca. 35 x 35 cm. pr. pers.
Læg fisken i midten af bagepapiret, krydr med lidt salt, og tilsæt de stegte grøntsager og tomaterne.
Træk derefter alle siderne op omkring indholdet, tilsæt creme fraichen, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv.
Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden, og ikke vælter. Bag dem i ca. 10 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm, og begynder at flage.
Servér fiskepakkerne med de bagte kartofler.
Kundekommentarer ()